کارگاه‌های روش‌های جدید تدریس، صحت و باروری، مدیریت، رهبری و مهارت‌های زندگی که ده روز قبل از سوی انیستیتوت آموزشی افغان ( AIL) در بامیان آغاز شده بود، موفقانه به پایان رسید. در این کارگاه‌ها نزدیک به ۵۰۰ آموزگار، دانش‌آموز و زنان از سطح شهر و ولسوالی‌های بامیان اشتراک داشتند. بامیان از ولایت های دور […]

کارگاه‌های روش‌های جدید تدریس، صحت و باروری، مدیریت، رهبری و مهارت‌های زندگی که ده روز قبل از سوی انیستیتوت آموزشی افغان ( AIL) در بامیان آغاز شده بود، موفقانه به پایان رسید.

در این کارگاه‌ها نزدیک به ۵۰۰ آموزگار، دانش‌آموز و زنان از سطح شهر و ولسوالی‌های بامیان اشتراک داشتند.

بامیان از ولایت های دور دست و محروم افغانستان است.

همزمان معاون تدریسی معارف بامیان که در محفل پایانی این کارگاه‌ها اشتراک کرده بود، ضمن تمجید از خدمات بی شائبه پروفیسور سکینه یعقوبی (مادر آموزش و پرورش افغانستان) برنامه‌های انستیتوت آموزشی افغان را در سطح عالی ارزیابی کرد و خواهان برگزاری بیشتر این کارگاه‌ها درسطح این ولایت شد.

احسان احمد ساحل، مشاور علمی انستیتوت آموزشی افغان نیز نقش استادان و فراگیری روش‌های جدید تدریس را تنها راه پیشرفت و توسعه‌ در کشور عنوان کرد.

او گفت که از سال ۲۰۰۲ تاکنون ۳۳هزار آموزگار از سوی انستیتوت آموزشی افغان AIL در ولایات مختلف افغانستان با روش‌های جدید تدریس آشنا شدند.

این برای دومین بار بود که گارگاه‌های آموزشی مختلف از سوی انستیتوت آموزشی افغان به رهبری پروفیسور سکینه یعقوبی، مادر آموزش و پرورش افغانستان در ولایت بامیان راه اندازی شد.

انستیتوت آموزشی افغان ۳۰ سال است که برای شهروندان افغانستان در داخل و بیرون از افغانستان در راستای تعلیم و تربیه و صحت، ارائه خدمات می‌کند.

دسته بندی: گزارش‌ها, همه, ویژه برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد