هرات در میان سایر ولایات نسبت به ارایه خدمات صحی زبان‌زد است اما با آنهم همواره شکایت‌های از سوی مردم در قسمت  تخطی‌های مراکز صحی و نسخه‌های شفری داکتران به گوش میرسد. شورای ولایتی هرات میگوید که بررسی و نظارت از کارکردهای مراکز درمانی و فعالیت داکتران از مسئولیت‌های اصلی اداره صحت عامه است. نور […]

هرات در میان سایر ولایات نسبت به ارایه خدمات صحی زبان‌زد است اما با آنهم همواره شکایت‌های از سوی مردم در قسمت  تخطی‌های مراکز صحی و نسخه‌های شفری داکتران به گوش میرسد.

شورای ولایتی هرات میگوید که بررسی و نظارت از کارکردهای مراکز درمانی و فعالیت داکتران از مسئولیت‌های اصلی اداره صحت عامه است.

نور احمد حیدری، عضو شورای ولایتی هرات میگوید که در کنار این، یکی از مواردی که باید نسبت به آن برخورد صورت گیرد، استفاده و طریق نوشتن نسخه های شفری یا رمزی از سوی داکتران است.

مسئولان صحی هرات هم از برخورد با افراد خاطی در جریان سال جاری خبر می هند.

داکتر اسدالله اوبه وال، مدیر عمومی بررسی از تطبیق قوانین صحی در اداره ی صحت عامه هرات، میگوید که  از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۸ مرکز صحی خصوصی، ۱۵ داروخانه و ۲۸ شرکت و نمایندگی دارو به دلیل ارتکاب موارد غیر قانونی صحی مسدود شده اند.

او گفت:” ۱۸ کلنیک و شفاخانه ی خصوصی مسدود شده و بیش از ۱۵ داروخانه مسدود شده و ۶ داروخانه جریمه نقدی شده اند به دلیل اضافه ستانی ها و از ۳۰۰ شرکت دارویی و نمایندگی، بررسی صورت گرفته که از جمله ۲۸ تا به دلیل تخلفات مطابق به مقررات وزارت صحت عامه مسدود شده اند”.

استفاده از نسخه های شفری از سالها به این طرف، مریض داران را سردرگم و نگران ساخته؛ اما کمتر نسبت به آن توجه صورت گرفته است.

آقای اوبه وال میگوید به تازگی با چهار تن از داکترانی که نسخه های شان خوانا نبوده برخورد کرده اند که دو تن شان به دادستانی معرفی شده اند.

در شهر هرات ۷۰ کلینیک و شفاخانه خصوصی، ۷۰۰ داروخانه و دستکم ۳۰۰ معاینه خانه شخصی وجود دارد.

عبدالحکیم تمنا، رئیس اداره صحت عامه هرات میگوید که همه روزه روند بررسی و نظارت از مراکز صحی و فعالیت داکتران جریان دارد و از مردم هم خواستار همکاری در این قسمت شد.

او گفت:” هم به صورت روزانه از مراکز درمانی خصوصی و دولتی و داروخانه ها بررسی داریم و هم اینکه اگر واقعه رخ دهد از طرف مردم ممکن است شکایت شود و اداره “بررسی از تطبیق قوانین صحی” برای این است که همین شکایت ها را بشنود و عاجل اقدام کند”.

گفتنیست که در هرات ۱۴۰ مرکز درمانی دولتی و ۶۵ مرکز درمانی خصوصی فعالیت دارد.

در حال حاضر روزانه بیش از ۳۰۰ هزار تن در مراکز درمانی دولتی هرات خدمات دریافت میکنند.

دسته بندی: گزارش‌ها, همه, ویژه برچسب ها:

به اشتراک بگذارید :

مطلب قبل و بعد

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد